1.16 Verb: og for tre år siden

Fyll inn alle lukene og trykk «Sjekk» for å kontrollere svarene dine. Bruk knappen «Hint» for å få en bokstav hvis du trenger et hint. Husk at du mister poeng hvis du spør om hint!
Les teksten.

Ida forteller om NÅ:
Jeg har akkurat flyttet til Ålesund for å studere skipsbygging. Jeg bor på hybel og deler bad med tre andre jenter. Vi lager middag sammen en gang i uka, og på lørdagene drar vi ofte på studentfester. Jeg vil gjerne se naturen rundt Ålesund, så denne uka skal jeg gå på tur sammen med Simon. Han vil vise meg fjellene og fjordene, og vi skal ta en tur i båten til foreldrene hans. Det kan bli kaldt, så jeg må ha på meg ullgenser. På turen kan vi snakke sammen og kose oss. Jeg liker Simon, han er hyggelig og ser bra ut.
Etter studiene vil jeg gjerne finne en jobb i skipsindustrien. Jeg vil helst bo i Ålesund, men jeg kan også flytte til et annet sted.

Skriv inn verbene i riktig form.

Ida forteller om FOR TRE ÅR SIDEN:
Jeg hadde akkurat til Ålesund for skipsbygging. Jeg på hybel og bad med tre andre jenter. Vi middag sammen én gang i uka, og på lørdagene vi ofte på studentfester. Jeg gjerne naturen rundt Ålesund, så denne uka jeg på tur sammen med Simon. Han meg fjellene og fjordene, og vi en tur i båten til foreldrene hans. Det kaldt, så jeg på meg ullgenser. På turen vi sammen og oss. Jeg Simon, han hyggelig og bra ut.
Etter studiene jeg gjerne en jobb i skipsindustrien. Jeg helst i Ålesund, men jeg også til et annet sted.