2.5 Substantiv: Sett inn substantivet i riktig form.

Fyll inn alle lukene og trykk «Sjekk» for å kontrollere svarene dine. Bruk knappen «Hint» for å få en bokstav hvis du trenger et hint. Husk at du mister poeng hvis du spør om hint!
Hvordan lager man fårikål?

Fårikål er en tradisjonell norsk (matrett). Mange (nordmann) gleder seg til å kose seg med fårikål om (høst). For å lage fårikål trenger du først og fremst mye (kjøtt). (kjøtt) kommer fra sau, eller får, som det også kalles. (kjøtt) legger du i ei gryte sammen med mye (kål), litt (salt) og litt (pepper). Du kan også legge noen (gulrot) i (gryte), men vanligvis bruker man bare kjøtt og kål. Til slutt må du ha i noen desiliter med (vann).
Gryta må stå og koke lenge, gjerne i 3-4 (time) på svak varme. Før du serverer, må du også koke mange (potet) som serveres sammen med (fårikål). Neste dag kan du gjerne varme opp (fårikål). Mange (nordmann) sier at den blir bedre og bedre jo lenger den koker.