3.9 Luketekst: Sett inn ett ord i hver luke. Bruk vokabular fra tekst 3 B.

Fyll inn alle lukene og trykk «Sjekk» for å kontrollere svarene dine. Bruk knappen «Hint» for å få en bokstav hvis du trenger et hint. Husk at du mister poeng hvis du spør om hint!
Yang spiser ofte lunsj sammen Linda. Hun jobber i administrasjonen ved instituttet og er veldig i fotball. Linda og Yang er tilhengere av Rosenborg, RBK, så de snakker nesten alltid fotball i lunsjen.

Linda: Jeg leste lokalavisa i dag at RBK har kjøpt en ny spiller fra Ghana. Kofi Akoto heter han. Han er bare 21 gammel, så han kan utvikle mye de neste årene.

Yang: Jeg har ikke om ham. Vet du hva han kan tilføre laget?

Linda: Han er raskere, sterkere og mye mer energisk mange av de andre på laget. Niesa mi 16 mente også at han var kjekk. En skikkelig barsk fyr! Men du bryr kanskje ikke så mye om til spillerne, Yang?

Yang: Hehe, nei.. Jeg var forresten på Lerkendal sammen med familien min helg. Sønnen min elsker å se favorittlaget i aksjon, men i den kampen spilte RBK virkelig elendig. De var defensive og passive, alle spillerne så slitne . Jeg håper de klarer å være mer kreative og uredde i neste kamp. Generelt må de utvikle spillestilen sin hvis de skal være med i kampen om seriegullet. Det gjelder å gå ut, men det om de er tøffe nok …

Linda: Jeg er ! Det er ikke lett å være fotballsupporter når laget ikke presterer når det virkelig gjelder. er økonomien til klubben bedre i år enn i fjor, så forhåpentligvis det seg opp når de får inn litt friskt i laget. Det går også noen om at to av de eldste spillerne skal slutte snart, det er kanskje det beste de kan gjøre for laget nå. Jaja, klubben i mitt er uansett RBK! Det siste noen kan påstå, er at jeg er medgangssupporter … Man må holde laget sitt i og tynt!