4.3 Adjektiv: Sett inn adjektivet i riktig form.

Fyll inn alle lukene og trykk «Sjekk» for å kontrollere svarene dine. Bruk knappen «Hint» for å få en bokstav hvis du trenger et hint. Husk at du mister poeng hvis du spør om hint!
På stipendiatens kontor …

Ved døra henger det noen (fin) klær. Det er ei (blå) jakke, et (rød) skjerf og en (hvit) paraply. Stipendiaten liker den (hvit) paraplyen sin veldig godt. På (kald) dager har stipendiaten på seg det (rød), (varm) skjerfet sitt mens hun jobber.
På kontoret er det noen (gammel) møbler. Stipendiaten har et (enorm) skrivebord med mange (løs) papirer og noen (tykk) bøker. Selvfølgelig har hun også en (svart) pc og et (enkel) tastatur. I fire (liten) kopper står det mange (fargerik) penner, og stipendiaten har tatt notater i ei (liten), (grønn) skriveblokk.
I den (smal) vinduskarmen står det en (vakker) blomst. Ved siden av den (vakker) blomsten står ei (blank) skål. Den er (tom). I den (tom) skåla pleier det å ligge noen nøkler, men de er ikke der i dag.
Av (annen) gjenstander på stipendiatens kontor kan vi nevne en (umoderne) kontorstol og ei (høy) bokhylle. I den (høy) bokhylla har stipendiaten både bøker og flere (vakker) bilder av familien og vennene sine.
Selv om stipendiatens kontor er litt (gammeldags), trives hun med de (gammel) møblene og det (enkel) tastaturet sitt.