7.9 Sammenligning

Fyll inn alle lukene og trykk «Sjekk» for å kontrollere svarene dine. Bruk knappen «Hint» for å få en bokstav hvis du trenger et hint. Husk at du mister poeng hvis du spør om hint!
   både      enn      forskjeller      høyere      heller      I motsetning til      langt      like      likhet      mens      På      som      sterkest      stort   
Sett inn riktig ord i lukene. Velg blant ordene over. Noen av ordene må brukes flere ganger.

Sølvi og Knut

Selv om Sølvi og Knut er søsken, er det store mellom dem. Knut er to år yngre søstera si. Sølvi er 165 cm høy, mens Knut er 20 cm enn henne. Han er 185 cm høy. Sølvi, har Knut kort hår. Sølvi har hår og blå øyne. Håret til Knut er både mørkere og kortere håret hennes.
Sølvi har ikke så lang utdannelse broren sin. Hun har tre år mindre på høyskolen ham. Derfor tjener hun ikke like mye som ham. Han har en årsinntekt på 510 000, hun tjener 375 000 i året. Lønna hans er altså enn hennes.

En mellom søsknene er at Sølvi og Knut er glad i å trene. De trener ofte; 3 ganger i uka. Sølvi liker best å løpe, mens Knut er glad i styrketrening. Derfor løper han ikke så fort henne, men han er av dem.
Sølvi og familien hennes bor ikke i et så hus som Knuts familie. Hun har omtrent 90 kvadratmeter, og han har omtrent 145 kvadratmeter. den andre siden er ikke Knuts hus moderne som huset til Sølvi.